Hier in de studio. . .

Tijdens een workshop of privé training:
Leer jij jezelf opmaken en ontdek je welke kleuren jou het mooist staan. Én hoe je elke dag op een snelle manier een verzorgde look kunt aanbrengen.

Met een privé training:
Kijken we naar hoe jij zakelijk goed voor de dag komt. En welke uitstraling voor jou belangrijk is in jouw functie. We kunnen de make-up look hier helemaal op aanpassen. Met de juiste look kan je alle aandacht naar je toetrekken. Denk bijvoorbeeld aan die belangrijke meeting of presentatie.

Voor bruidsstyling:
Bespreken we al jouw haar & make-up wensen voor de bruiloft. We gaan eerst even zitten met koffie/ thee en wat lekkers. Dan hoor ik graag alle ideeën die jullie hebben voor de speciale dag. En kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Daarna kan ik jou de mooiste versie van jezelf laten zien en schrijven we alles op voor de grote dag. Zo kan je dit stukje helemaal los laten en weer een “hokje afvinken” in de trouwplanning.

Social media foto:
Maken we een nieuwe profielfoto, voor zakelijke doeleinden of een sollicitatie.
Uiteraard wordt er eerst aandacht besteed aan haar en make-up.

Business Buddy/ Spar maatje:
Ik spreek graag af met andere ondernemers. Dit kan van alles zijn: leren van elkaar, stimuleren en meedenken en mooie samenwerkingen opstarten. Elkaar make-up-, haar of fotografie- technieken aanleren en goede posts maken voor social media. Met een kop koffie praten over vooruitgang of belemmeringen, maar vooral ook successen delen.
Hoe dan ook, “wees welkom hier in de studio” Liefs Diana